Imatges

Cartell viatge a Itàlia del Nord Llar del pensionista
Cartell Viatge a Itàlia del Nord itinerari Llar del pensionista
 

Recomana el contingut

VIATGE A IT└LIA DEL NORD, 19 de maig de 2018, Llar del Pensionista

Llar del Pensionista

Llar del Pensionista Guardiola de Berguedà

ITÀLIA DEL NORD

Milan - Llac di Garda - Venècia - Verona - Sirmione - Pàdua - Vicenza - Riba di Garda 

Excursions incloses  5 dies 
  • Trasllat en autocar des del nostre punt d'origen a l'aeroport. 
  • Vol anada i tornada 
  • Trasllats i excursions en bus
  • Guia acompanyant Tursal
  • Guies locals: Milan, Venècia, Verona y Pàdua
  • Vaporetto a Venècia 
  • Allotjament en hotels 3*/4*
  • Pensió completa durant el viatge 
  • Assegurança d'assistència en viatges 
  • Taxes aèries 

Dia de sortida: 19 de maig de 2018
Preu Soci: 690€
Preu No Socis: 705€
Suplement individual: 60€

INFORMACIÓ: LLAR DE GUARDIOLA 

Informació Itinerari:

DÍA 1: BARCELONA—MILAN: Trasllat en autocar a l'Aeroport de Barcelona-el Prat amb l'assistència del nostre guia TURSAL. Realitzarem els tràmits d'embarcament i facturació del vol amb destinació Itàlia. A l'arribada, ens espera un autocar privat per visitar Milan, una ciutat amb molta història, un dels centres comercials més actius del vell continent i coneguda com la capital de la moda. Ciutat famosa per la seva riquesa de monuments històrics i moderns: el Duomo, una de les més grans catedrals gòtiques, La Scala, un dels teatres d'òpera més importants del món, la Galleria Vittorio Emanuele, una antiga i atractiva galeria comercial porticada. La grandesa de l'art italià també es llueix en els palaus i les esglésies. Dinar en restaurant. En finalitzar les visites trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DÍA 2: LLAC DI GARDA, SIRMIONE Y VERONA: Esmorzar a l'hotel. Sortim cap a Lago di Garda, el més conegut, un dels principals centres turístics del Nord d'Itàlia. D'origen glacial i situat als peus dels Alps és el mes gran llac d'Itàlia, presenta uns paisatges increïbles de muntanyes que arriben fins a l'aigua, ruïnes romanes aïllades, castells i pintorescs pobles acuradament decorats amb geranis i buguenvíl·lees. Continuem la visita a Sirmione poble amb encant que es troba a la costa sud del Llac di Garda. Dinar en restaurant. A la tarda ens dirigim cap a la ciutat de l'amor, Verona, ciutat preciosa mundialment famosa per la història de Romeu i Julieta. És la segona ciutat artística per importància de la regió, després de Venècia. La major part de la ciutat conserva encara avui el seu característic aspecte medieval i també molts elements romans, el que destaca a Verona és la gran riquesa d'expressions de l'art, de la cultura i de la història de la ciutat. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3: LLAC DI GARDA NORD I RIVA DI GARDA: Esmorzar a l'hotel. Sortida al matí per seguir descobrint la bellesa del Llac di Garda a la part nord. El paisatge del llac, dominat per les muntanyes circumdants, ofereix un ambient òptim per a gaudir de la natura i descobrir la cultura i història local. Dinar a restaurant. Continuació de la visita cap a la ciutat de Riva di Garda, una de les perles del patrimoni turístic italià. En els carrerons del seu casc antic es poden apreciar nombroses empremtes de la seva història. L'extraordinària posició geogràfica ofereix unes vistes inoblidables, de les majestuoses muntanyes que es reflecteixen en aquest esplèndid mirall d'aigua. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4: PÀDUA I VICENZA: Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Pàdua. En recórrer la ciutat, trobarem centenars d'escultures i monuments de diverses èpoques històriques. Sense cap dubte, és un dels llocs més rics de la cultura italiana, només superat per Roma i el Vaticà. Un dels més coneguts és el Prato della Valle, es tracta d'una plaça d'època napoleònica que destaca per la seva amplitud. Pàdua és famosa a tot al món també, perquè aquí es troba la tomba de Sant Antoni, situada en una de les capelles d'aquesta meravellosa església que porta el mateix nom. Dinar al restaurant. Continuació cap a Vicenza, una ciutat per descobrir en cadascun dels seus racons, sent un dels llocs més bells de la regió de Vèneto i d'Itàlia, on l'arquitectura es fon a la perfecció amb l'estructura urbanística. Palaus, viles, monuments i esglésies contribueixen harmoniosament a l'esplendor de la ciutat. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5:  VENÈCIA: Esmorzar a l'hotel. Sortim cap a la Llacuna de Venècia, que neix a les aigües de l'Adriàtic, un dels llocs més fascinants del món, un tresor amb riqueses inestimables. Al cor d'aquest patrimoni únic, brilla amb els seus canals solcats per gòndoles i amb els seus inconfusibles ponts, monuments, places, carrers estrets i aigües que discorren silenciosament. Visita de la ciutat. Dinar en restaurant. Trasllat a l'aeroport, tràmits d'embarcament i vol de tornada. Arribada a Barcelona. Trasllat en autocar fins al punt d'origen. Fi dels nostres serveis.

No inclou: Begudes en els menjars, taxes locals i tot el no indicat en el programa.
Data inici

dijous, 11. gener 2018

Data final

dissabte, 19. maig 2018

On es realitza l´activitat


Llar del Pensionista

Carrer Comerç, 2
08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 938 227 529
Data i hora de la darrera actualitzaciò
02:29  |  11-01-18