Enllaços d'interès

Recomana el contingut

Festival Convivium 2018- INAUGURACIÓ d'exposicions- ArtSíntesis - Rafel Canal -SKULTURA - Jordi Tomàs - Ombres, espais d'intimitat Tona Gradailla

Cultura

INAUGURACIÓ d'exposicions

ArtSíntesis - Rafel Canal
Fusió d’elements en un argumentari desdibuixat

ArtSíntesis s’abraça al diàleg nadiu entre el collage i l’art pictòric. L’espai de l’obra pinzella continguts jugant, entre ombres i relleus, per fusionar elements en un argumentari plural i desdibuixat.  Convida emprendre un viatge per el nostre subconscient tribal més proper.

SKULTURA - Jordi Tomàs
Quan el missatge pren forma d’escultura

Un tros de material inert, un projecte abstracte sense lligams, l’embolcall d’una cultura, uns cops de gúbia decidits. Mentre tot pren forma entre escardills, arriba el diàleg entre l’oblit del què era i el somni del què serà. Quan es dóna per acabat neix una realitat on el missatge agafa vida i el sentiment ens abraça amb forma d’escultura. 

Ombres, espais d'intimitat
Tona Gradailla

L'obscuritat està associada a tot allò que amaga, però perquè hi hagi ombres cal que la llum hi sigui present i precisament aquesta llum és la que ens les mostra. Cal que entenguem, doncs, que el que pensem i sentim no són contraris, sinó processos paral·lels que ens acompanyen cada dia. 

Data inici

dissabte, 19. maig 2018

Data final

dimarts, 31. juliol 2018

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
01:48  |  18-05-18